Die Jouberts :: Familie

Posted on January 27, 2012 in Family, Featured, Recent Work | 0 comments

Die Jouberts :: Familie

Ontmoet die Joubert gesin: Juan, Mia en hulle twee pragtige seuns – beide hulle kinders is min of meer dieselfde ouderdom as ons twee engeltjies, wat gemaak het dat ek baie maklik myself kon vereenselwig met hul situasie – ‘n 2-jarige wat (te) min geslaap het en ‘n baba wat bottel en skoon doeke benodig, tydig en ontydig đŸ™‚ Maar dis deel van gesin-wees en ek’s mal oor my eie gesin en om ander se lewens vas te vang en ‘memories’ aan hulle te kan oorhandig!

Ons het by hul lieflike huis bymekaar gekom, waar ons ‘n paar fotos geneem het asook in die buitelug op die landgoed waar hulle woon. Klein Tian was in die begin ‘n bietjie skaam vir die kamera, maar het vinnig ontdooi en was opvreetbaar cute gewees…om hom so te sien speel het my erg laat verlang na my seuntjie by die huis!

Ek hoop julle hou so baie van die fotos soos die Jouberts doen!

André

PS: in case you’re wondering why I posted in Afrikaans…well I decided that since it’s my 1st language, I’m going to do more posts in my home language in 2012, especially where the couples / family I photographed are Afrikaans as well đŸ˜‰

Joubert Gesin :: André van der Veen Photography

André van der Veen Photography :: Family Photography

Family photography by André van der Veen

Familie fotografie deur André van der Veen

André van der Veen Photography :: Joubert family

Joubert Family :: André van der Veen Photography

Lifestyle photographer André van der Veen

Lifestyle Photography :: André van der Veen

Lifestyle & family photography by André van der Veen

Natural light photography :: André van der Veen

André van der Veen Photography :: Family Photography

André van der Veen Photography :: Family & Lifestyle

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.